Cukove priče: Chow Chow Leo – ja ovo zovem ljubav

Moj Leo je pravi primjerak svoje rase. Toliku ljubomoru i tvrdoglavost u njemu ne mogu da vam opišem. Ali,baš ove osobine ga čine posebnim!

Kada sam prvi put ugledala Lea nijesam mogla da vjerujem da takvo stvorenje postoji.  Mala, čupava pufna debelih šapica kojoj se oči jedva vide od tolike dlake.

Leo sada ima 19 mjeseci i veoma je poznat u našem gradu. Šetamo svuda, obilazimo razna mjesta. Ljudi na ulici mu se oduševljavaju, prilaze mu i traže da se slikaju sa njim. U skoro svakom kafiću je rado viđen gost, a njegove svakodnevne priče možete pratiti na njegovom Instagram profilu.

Specifičnog je izgleda. Neki ga upoređuju sa lavom, a neki sa medvjedom. Takođe, kod ove rase je veoma zanimljiv njihov ljubičasto-plavi jezik.

Meni je zanimljivo sve u vezi njega! Zanimljivo mi je to da me niko ne smije udariti ali ni zagrliti ili poljubiti u njegovom prisustvu.

Ja ovo zovem ljubav.

Autor & foto: Chow Chow Leo

Imate ljubimca? Pošaljite nam vašu priču i podijelite sa drugim čitaocima Cuka vaše avanture i ljubav koju cuko osjeća prema vama, ali i vi prema njemu na kontakt@cuko.me.

Komentariši