Cuko.me slavi prvi rođendan!

Portal www.cuko.me danas slavi svoj prvi rođendan! Devetog februara 2018. godine, na našem portalu objavljen je prvi članak, te je pokrenut prvi i jedini portal u Crnoj Gori posvećen kućnim ljubimcima.

U proteklih 365 dana objavili smo preko 300 članaka, među kojim su i oni koje ste nam vi poslali, kroz priče o vašim ljubimcima. Pisali smo o ishrani i njegi ljubimaca, upozoravali na svakodnevne opasnosti po naše drugare, savjetovali kako dresirati ljubimce i još mnogo toga.

Cuko.me je putem društvenih mreža Instagram i Facebook objavio i veliki broj fotografija i video klipova vaših ljubimaca, dijeljeći vašu ljubav i pažnju koju pružate svojim drugarima sa fanovima širom Crne Gore, ali i svijeta.

Dio razvijanja portala je i od skora adresar sa podacima o ambulantama, pet shopovima, pansionima za ljubimce, koji smo tek počeli da razvijamo.

Od prvog dana, do danas i ubuduće Cuko.me se truditi da provjerenim informacijama i savjetima stručnjaka pomaže vlasnicima da na pravilan način vode računa o svojim ljubimcima, te da promoviše odgovorno vlasništvo, brinući o potrebama vlasnika i ljubimaca.

Takođe, spremamo nove projekte i brojna iznenađenja, te vam se zahvaljujemo što nas pratite, uz poruku da će www.cuko.me biti uvijek tu za vas i vaše ljubimce!

Cuko.me vam uvijek stoji na raspolaganju za sve savjete, prijedloge i kritike, na nekoj od društvenih mreža, te na našem e-mailu.

Komentariši