Savršena kombinacija: Dva spašena pit bula uživaju u zajedničkom životu i ne mogu jedno bez drugog (VIDEO)

Dva pit bula bila su toliko uplašena i izolovana, sve dok nijesu upoznala jedan drugog. Njihovu priču podijelila je vlasnica Kendis, koja je i zaslužna za sreću koju su ova dva cuka i zaslužila.

“To je zaista predivno za vidjeti. Odmah su se povezali. Mislim da su mogli da osjete šta je drugi prošao, jer imaju sličnu prošlost”, kaže Kendis o svojim ljubimcima.

Ona je prvo spasila Lunu, koja je bila vezana u dvorištu, te o kojoj se vlasnik nije brinuo.

“Luna je spašena iz dvorišta gdje je bila vezana. Dobila sam informaciju da će je napustiti ili ostaviti u skloništu, pa sam otišla u dvorište i odvezala je. Bila je uplašena, bez emocija i povjerenja. Imala sam je godinu i po, imali smo lijep odnos, ali je nešto faililo, kao da joj je trebalo nešto više”.

Dio slagalice koji je nedostajao

Kendisino razmišljanje se ispostavilo tačnim. Ono što je Luni nedostajalo je još jedan drugar.

“Onda sam čula za Dezmonda, koji je bio lutalica tri sata od mene. Bio je mršav i imao oko deset mjeseci kada sam ga dovela. Njihova prva noć zajedno i odmah su počeli da se igraju i leže jedno pored drugog. Bili su zajedno non stop i zurili jedno u drugo. Kao da su imali neku svoju komunikaciju”.

“Kao da je Luna znala da je i on bio zanemaren, a njemu je trebao vođa, i čini mi se kako mu Luna pomaže da bude normalan pas. Dezmond je pun energije, voli da vodi razgovore sa ljudima. Oni su savršeni zajedno, srećni što imaju jedno drugo i vole se bezuslovno”, kaže Kendis.

Predivnu priču o Luni i Dezmondu pogledajte i u videu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *