Cuko.me slavi treći rođendan, hvala vam na povjerenju!

Devetog februara 2018. godine sa radom je počeo prvi i jedini portal posvećen kućnim ljubimcima u Crnoj Gori, a danas slavimo treći rođendan!

Cuko.me u protekle tri godine objavio je gotovo 450 edukativnih i zanimljivih članaka. Kroz članke smo promovisali i priče vlasnika ljubimaca u Crnoj Gori, a na društvenim mrežama podijelili preslatke fotke i video klipove više stotina ljubimaca, promovisavši odgovorno vlasništvo i ljubav prema životinjama.

Krajem 2020. godine pokrenuli smo i YouTube kanal kroz koji ćemo u narednom periodu promovisati članke iz arhive, ali i priče sa vlasnicima kućnih ljubimaca iz Crne Gore.

Nastavljamo sa promocijom Cukovog adresara, čiji je cilj da na jednom mjestu objedini sve informacije koje su potrebne za vlasnike ljubimaca, poput veterinarskih ambulanti, pet shopova, pansiona.

Da radimo dobar posao pokazuju i brojke o broju posjeta, koje su za naše tržište zaista pohvalne. Uprkos pandemiji COVID-19, koja je zaustavila neke naše planirane projekte, Cuka je u 2020. godini prema Google Analyticsu posjetilo preko 150.000 ljudi koji su otvorili oko 200.000 stranica.

Raduje nas i činjenica da je Cuko postao regionalan, pa veliki dio posjeta dolazi iz zemalja regiona poput Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Nastavljamo sa inovacijama, u 2021. još jače, sa i dalje kredibilnim informacijama koje potpisuju svjetski priznati veterinari i stručnjaci iz naše zemlje, kako bi život sa našim drugarima učinili još kvalitetnijim i za ljubimca, i za vlasnike.

Uvijek smo otvoreni za vaše prijedloge i kritike na naš e-mail i društvene mreže.

Samo zajedno možemo stvoriti zajednicu ljubavi i odgovornog vlasništva, koji ostaju apsolutni cilj postavljen kada se rodila i ideja za prvi i jedini crnogorski portal posvećen kućnim ljubimcima.

Vaš Cuko.me tim!