Za vikend četvrto izdanje sajma Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva i bogata ponuda opreme za ljubimce

Četvrti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet, biće organizovan ovog vikenda (17. i 18. novembra), u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. Agencija Memento marketing i komunikacije, koja organizuje sajam, ponovo će, na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, okupiti prodavce i distributere hrane i ostalih potrebština za kućne ljubimce kao i nevladine organizacije i institucije koje se bave zaštitom životinja.

Posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa bogatom ponudom hrane i opreme za ljubimce, ali i da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima i nagradnoj igri.

Glavni fokus sajma biće na promociji odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. Stručna lica će razgovarati sa posjetiocima i pružati im savjete o njezi ljubimaca, ali im i predočiti što sve podrazumijeva vlasništvo nad kućnim ljubimcem. I ove godine smo dobili podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore pa će njihova predstavnica oba dana, u terminu od 18 do 20 sati, promovisati kampanju Be His Hero” koju je pokrenula Svjetska organizacija za zdravlje životinja. Ova kampanja se sprovodi u svim zemljama Balkana, a njen cilj je promocija odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. Uz nas su i nevladine organizacije Ruka šapi i Spas, kao i sklonište za ljubimce Mali i veliki raj,koji će tokom sajma organizovati udomljavanje štenaca“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Sa prošlogodišnjeg finala konkursa „Upoznajte mog ljubimca

Tokom sajma će biti organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. Posjetioci će imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje će moći da osvoje poklone učesnika sajma, a u nedjelju će biti održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“ u okviru kojeg će 10 ponosnih vlasnika predstaviti svoje ljubimce. Osim udomljavanja štenaca, tokom sajma će biti organizovano i veterinarsko savjetovalište u okviru kojeg će posjetioci imati priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem veterinaske ambulante Veterinum iz Ulcinja.

Program sajma

Učesnici četvrtog sajma Pet&Vet su: PVU Montvet, PetVet Centar, pet šop Gileki, Happy Dog, Vrtni centar Kalia, HUSSE Montenegro, PVU Veterinum, pet šop Scooby-Doo, Džemperi za pse Šapica, Cuko.me, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-šapi i Sklonište za napuštene životinje Mali i veliki raj.

Više informacija o sajmu može se pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *