U Delti održan sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva kroz udomljavanje i edukaciju

U podgoričkom šoping molu Delta City je tokom vikenda održano četvrto izdanje sajma opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet koji organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije. Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom hrane i opreme za ljubimce, ali i da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima i nagradnim igrama.

I ove godine glavni fokus sajma je na promociji odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima i veoma smo zadovoljni što je interesovanje za sajam veliko. U subotu je udomljeno pet štenaca i jedna dvogodišnja ženkica, a veliko interesovanje vladalo je i u nedjelju na štandu volontera nevladine organizacije Spas. U popodnevnim satima, oba dana,Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore promovisala je kampanju Be His Hero” koju je pokrenula Svjetska organizacija za zdravlje životinja. Ova kampanja se sprovodi u svim zemljama Balkana, a njen cilj je promocija odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima.“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

 

Tokom sajma su organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. Posjetioci su imali priliku da učestvuju u nagradnnim igrama koje su pripredili organizator u saradnji sa učesnicima i tim portala Cuko.me, a u nedjelju u 18 sati je održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“ u okviru kojeg je 10 ponosnih vlasnika predstavilo svoje ljubimce. Pobjednici konkursa su: Nina Šćepanović, čiji pas Leo je proglašen Najsimpatičnijim ljubimcem, Daliborka Rešetar je Najponosniji vlasnik, dok je titulu Najbrižnijeg vlasnika osvojila Mirjana Vasiljević.

Osim udomljavanja štenaca, tokom sajma je organizovano i veterinarsko savjetovalište u okviru kojeg posjetioci imaju priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem veterinaske ambulante Veterinum iz Ulcinja.

Učesnici četvrtog sajma Pet&Vet su: PVU Montvet, PetVet Centar, pet šop Gileki, Happy Dog, Vrtni centar Kalia, HUSSE Montenegro, PVU Veterinum, pet šop Scooby-Doo,Džemperi za pse Šapica, Cuko.me, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-šapi i Sklonište za napuštene životinje Mali i veliki raj.

Više informacija i o sajmu može se pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg .

Foto: Jovana i Đorđe Photography.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *