U susret sajmu Pet&Vet: U toku nagradni konkurs „Upoznajte mog ljubimca“

Pozivamo vas da učestvujete u nagradnom konkursu koji se organizuje u okviru četvrtog izdanja sajma kućnih ljubimaca, Pet&Vet, koji će biti održan u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici 17. i 18. novembra.

Vaš zadatak je da u inboks stranice ili Instagram naloga Pet&Vet pošaljete omiljenu fotografiju svog ljubimca i prateći tekst u kome ćete ga opisati na kreativan način. Tekst može imati do 250 riječi, a forma je slobodna.

Pravo učešća imaju fanovi stranice Pet&Vet, a materijale možete slati do srijede, 14. novembra, do 23:00 h. Svaki vlasnik može učestvovati jednom.

Prispjeli radovi biće objavljeni u posebnom albumu na Facebook stranici Pet&Vet (fotografija i prateći tekst) u četvrtak, 15. novembra, a od momenta objavljivanja albuma počeće glasanje, odnosno lajkovanje.

Deset slika koje budu imale najviše lajkova u petak, 16. novembra, u 18:00h, ući će u finale konkursa koje će biti organizovano u nedjelju, 18. novembra, u 19 h. Finalisti će imati zadatak da sa svojim ljubimcem dođu na sajam Pet&Vet, u dogovorenom terminu, i održe mini prezentaciju, odnosno pred žirijem predstave svog ljubimca i sebe kao vlasnika. Prilikom prezentacije finalisti će moći da koriste tekst koji su poslali, ali i druge materijale po želji (video, prezentaciju, muziku, pomoć prijatelja).

Žiri, u čijem sastavu će biti predstavnici učesnika i organizatora, izabraće pobjednike u TRI kategorije: Najsimpatičniji ljubimac, Najponosniji vlasnik i Najbrižniji vlasnik.

Nagrade za pobjednike će obezbijediti učesnici sajma, a organizator će uručiti diplome i zahvalnice svim finalistima.

Više informacija o sajmu Pet&Vet možete pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg .

Komentariši