Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela www.cuko.me portala i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno prate uslove korišćenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima, te da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio cuko.me portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih.

Cuko.me portal

Cuko.me posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korišćenje sadržaja portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Cuko.me portala ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Cuko.me portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca, te linkova ka spoljnim stranicama.

Cuko.me  sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Cuko.me portala koristite na vlastitu odgovornost i Cuko.me ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Cuko.me portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje starosti, osim ako je naznaceno drugacije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korišćenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Autorska prava

Cuko.me polaže autorska prava na sve svoje tekstualne sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Cuko.me portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Cuko.me povrijedio Vaša autorska prava, slučaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi ka spoljnim stranicama

Cuko.me sadrži linkove ka web stranicama van svog portala. Cuko.me linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Cuko.me štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Cuko.me se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.

Cuko.me može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Cuko.me koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Cuko.me obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Cuko.me se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Cuko.me portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrovani korisnici

Registracijom na Cuko.me portal korisnik je obavezan da prođe postupak registracije, unese istinite podatke, te izabere login i password.

Cuko.me nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetioci.

Za sve objavljene sadržaje pod loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Cuko.me je dužan da po utvrdivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloni sadržaje korisnika koji nijesu u skladu sa važecim zakonima.

Registrovani korisnici dužni su da se ponašaju u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine djelove portala.

Cuko.me zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijela portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah da prijavi Cuko.me portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.
Cuko.mene može se smatrati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Poruke i newsletter

Cuko.me može registrovanim korisnicima povremeno poslati obavještenja portala i sponzora.

Promjene pravila

Cuko.me zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Cuko.me može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na Cuko.me portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.