Uskoro četvrto izdanje sajma Pet&Vet

Četvrti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet, biće organizovan 17. i 18. novembra, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. 

Agencija Memento marketing i komunikacije, koja organizuje sajam, ponovo će, na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, okupiti prodavce i distributerehrane i ostalih potrepština za kućne ljubimce kao i nevladine organizacije i institucije koje se bave zaštitom životinja.

Posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa ponudom hrane i opreme za ljubimce, ali i da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima i nagradnoj igri.

Fokus na edukaciji

„I ove godine glavni fokus sajma će biti na edukaciji u vezi brige o kućnim ljubimcima. Stručna lica će biti na raspolaganju posjetiocima i davati im savjete o njezi ljubimaca, ali im i predočiti što sve podrazumijeva vlasništvo nad kućnim ljubimcem. Ponovo ćemo promovisati odgovorno vlasništvo i udomljavanje napuštenih mačića i štenaca, a planiramo da organizujemo i nagradnu igru za posjetioce“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Na sajmu Pet&Vet i ovog puta će biti organizovan popularni konkurs „Upoznajte mog ljubimca”, u okviru kojeg će vlasnici moći da predstave svoje ljubimce, alii sebe kao odgovorne vlasnike. Konkurs će biti organizovan na Facebook stranici Pet&Vet, tokom sedmice uoči sajma, a finale će i ovog puta biti održano u atrijumu Delte, drugog dana sajma, kada će stručni žiri proglasiti najbolje u kategorijama „Najponosniji vlasnik”, „Najbrižniji vlasnik” i „Najsimpatičniji ljubimac”. Za prethodna tri izdanja ovog konkursa vladalo je veliko interesovanje, a najbolji učesnici će i ovog puta osvojiti nagrade koje će obezbijediti učesnici sajma.

Više informacija o sajmu može se pronaći na Facebook stranici Pet&Vet Instagram nalogu @petvetcg  kao i na www.cuko.me.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *