Peti Pet&Vet sajam i ove godine u Delti: Promocija odgovornog vlasništa, udomljavanje i edukacija

Peti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet, biće organizovan u petak i subotu, 8. i 9. novembra u centralnom atrijumu šoping mola Delta City.

“Na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, ponovo ćemo okupiti prodavce i distributere hrane i opreme za kućne ljubimce, ali i promovisati odgovorno vlasništvo i udomaljavanje pasa i mačaka”, stoji u poruci organizatora.

I ove godine će na sajmu biti prisutna stručna lica, kao i organizacije za udomljavanje ljubimaca, te će biti organizovane nagradne igre.

“U saradnji sa učesnicima, posjetiocima ćemo i ovog puta pružiti priliku da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima, ali i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima i nagradnoj igri. I ove godine poseban fokus biće stavljen na edukaciju vezanu za brigu o kućnim ljubimcima i to uz detaljne instrukcije stručnih lica koji će građanima, a posebno roditeljima i djeci, davati savjete o njezi, ali im i predočiti što sve podrazumijeva vlasništvo nad kućnim ljubimcem”, poručili su iz Memento agencije, organizatora sajma.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *